Medlemmar

Senior 450:-

Familj 900:-

POSTGIRO: 327280-4

Skriv namn, adress, personnummer, mailadress och gärna telefonnummer på inbetalningen!

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen som medlem i klubben!

Om du tävlar för klubben på minst 3 olika tävlingar lägst lokal nivå får du 150 kr i rabatt på medlemsavgiften nästkommande år. Detta ska styrkas genom att man skickar in de 3 bästa resultaten via antingen mejl eller formuläret under fliken Årets Ekipage.  Du måste ange ditt namn, hästen/ponnyns namn, tävlingsplatserna samt resultatet.

HäRF är en ideell förening som bygger på medlemmarnas eget engagemang.

Viktigt att veta är att alla medlemmar som tävlar för HäRF skall ställa upp som funktionär under minst ett tillfälle under året.

Man kan själv välja vilken tävling som passar bäst att vara funktionär på!

Visa upp din häst/ponny!

Vill du att din häst skall synas i vårt Galleri med medlemmarnas hästar?! Skicka en bild på din häst/ponny till Johanna på webmaster@hallingsjoryttarforening.se

KM 2018 ponny

Alice Markstedt med Kircorban Apikia

KM 2018 häst

Hanne Söndergaard med Diana Diamon

Som medlem i klubben har du.....

- Möjlighet att vara med på alla våra aktiviteter

- Möjlighet att vara med då vi har träningar och läger

- Möjlighet att vara med i de lagtävlingar som vi deltar i

- Möjlighet att åka med på de utflykter vi åker på

- Möjlighet att själv påverka klubben genom att komma med dina önskemål till någon i styrelsen

- Möjlighet att handla på utvalda butiker till reducerat pris

Som tävlingsryttare i klubben får du.....

Om du tävlar för klubben på minst 3 olika tävlingar lägst lokal nivå får du 150 kr i rabatt på medlemsavgiften nästkommande år. Detta ska styrkas genom att man skickar in de 3 bästa resultaten via mejl. Du måste ange ditt namn, hästen/ponnyns namn, tävlingsplatserna samt resultatet.